Kom in contact

Hoi! Ik ben Lisanne

Als holistisch coach en therapeut ben ik toegewijd aan het begeleiden van mensen op hun pad naar welzijn en persoonlijke groei. Mijn grootste vreugde is het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij jezelf kunt ontdekken en transformeren.

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Klankschaal klankschalen

Mijn persoonlijke missie is om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken en een harmonieus evenwicht te vinden in alle aspecten van jouw leven.

Ik geloof oprecht in de kracht van holisme en de positieve invloed die het kan hebben op ons welzijn. Of het nu gaat om de uitdagingen van het leven, variërend van stress en burn-out om relatieproblemen of persoonlijke ontwikkeling.
Door middel van mijn begeleiding en expertise wil ik je inspireren om te groeien, te helen en voluit te leven.

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Lisanne Kerstens - Wandeling 2

Tijdens mijn holistische zoektocht ben ik door een opmerkelijke persoonlijke transformatie gegaan.

Het begon als een zoektocht naar meer balans in mijn eigen leven, waarbij ik yoga, meditatie en het belang van gezonde voeding ontdekte.

Geleidelijk aan zag ik hoe deze praktijken niet alleen mijn fysieke gezondheid verbeterden, maar ook mijn emotionele en mentale welzijn positief beïnvloedden.

Het is een reis die me heeft geïnspireerd en verrijkt, en die me elke dag dankbaar maakt voor de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Mijn ervaring stelt me in staat om op maat gemaakte begeleiding te bieden die aansluit bij de unieke behoeften van elke individuele cliënt. 

Mijn persoonlijke reis

Mijn eigen persoonlijke reis heeft me gevormd tot wie ik vandaag ben als holistisch coach. Ik heb mijn eigen uitdagingen en transformaties doorgemaakt, wat me een diep begrip geeft van de obstakels en groeimogelijkheden die we op ons pad tegenkomen. Deze persoonlijke ervaringen hebben mijn passie voor holistisch welzijn versterkt en motiveren me om anderen te begeleiden op hun eigen reis van zelfontdekking en heling.

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Landweg

In mijn praktijk integreer ik een warme en vriendelijke holistische benadering, waarbij ik lichaam, geest en ziel als één geheel beschouw.

Ik geloof dat echte transformatie plaatsvindt wanneer we alle aspecten van ons bestaan in harmonie brengen. Met behulp van mindfulness, energetische healing, lichaamsgerichte therapieën en andere effectieve methoden begeleid ik je om balans te vinden, blokkades los te laten en jouw innerlijke kracht te ontdekken. Ik kijk er enorm naar uit om je te ondersteunen op jouw persoonlijke holistische reis naar welzijn en groei.

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Systeemtherapie holisme holistisch coaching
Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Lisanne Kerstens - Intake