Kom in contact

Systeemtherapie

Ontdek de kracht van verbinding en transformatie binnen relaties en systemen

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Systeemtherapie holisme holistisch coaching
Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Lisanne Kerstens - Gesprek

Bij systeemtherapie draait het allemaal om jou en de mensen om je heen.

We onderzoeken samen de interacties en dynamiek binnen jouw relaties en systemen. We begrijpen hoe jouw persoonlijke uitdagingen voortkomen uit deze onderlinge verbanden en werken aan positieve veranderingen die jou en je dierbaren ten goede komen.

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Lisanne Kerstens - Wandeling

Mijn doel als systeemtherapeut is om jou te helpen bij het verbeteren van jouw relaties, het bevorderen van open communicatie en het oplossen van conflicten binnen jouw systeem.

Samen gaan we op zoek naar manieren om begrip, samenwerking en harmonie te creëren, zodat jij en je dierbaren een gezonde en ondersteunende omgeving ervaren.

In de systeemtherapie werk ik volgens verschillende principes en benaderingen om positieve verandering te bewerkstelligen.

Het stellen van circulaire vragen
Door het stellen van vragen die gericht zijn op de interacties en relaties binnen jouw systeem, krijgen we een dieper begrip van de dynamiek en patronen die daar spelen.

Het verkennen van patronen in jouw systeem
We onderzoeken de terugkerende patronen en interacties binnen jouw systeem om inzicht te krijgen in hoe deze van invloed zijn op jou en de anderen in het systeem.

Het gebruiken van narratieve technieken
Door jouw verhaal en de verhalen van anderen binnen jouw systeem te verkennen, kunnen we betekenis geven aan ervaringen en nieuwe perspectieven ontdekken die kunnen leiden tot positieve verandering.

Het toepassen van strategische interventies
Op basis van ons inzicht en begrip van jouw systeem, kunnen we gerichte interventies inzetten om negatieve patronen te doorbreken, communicatie te verbeteren en positieve verandering te bevorderen

 

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Grond

Of je nu worstelt met relatieproblemen, gezinsconflicten, communicatieproblemen, opvoedingsuitdagingen of andere hulpvragen hebt, systeemtherapie kan jou helpen.

Samen richten we ons op het begrijpen en aanpakken van de onderliggende dynamieken en interacties die bijdragen aan jouw specifieke problemen, zodat we duurzame oplossingen kunnen vinden en groei kunnen bevorderen.

Ik nodig je van harte uit om de kracht van systeemtherapie te ervaren en te ontdekken hoe het jou kan helpen bij het verbeteren van jouw relaties en het creëren van een meer harmonieuze levenssfeer.

Laten we samen op weg gaan naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Lisanne Kerstens - Portet 5
Holistisch Centrum Puur Leven Deurne - Lisanne Kerstens - Wandeling 2